Damian Hart
250px-Damian Hart Trans.png

Cinsiyet:

Erkek

Beyblade:

Hades Kerbecs BD145DS

İlk Görünüş:

Metal Masters 35.bölüm

Takım:

Star Breaker Eski Lideri

Seslendirme:

Carter Hayden(İngilizce)

Romi Park(Japonca)

Damian amerika takımı Star Breaker'ın eski lideridir.Gingka'nın düşmanlarından biridir.Beyblade'i Hades Kerbecs BD145DS'dir.Damian metal fight'ın en güçlü beybladecilerinden biridir.HD akedemisi düzenleme sistemi tarafından geliştirildi.Savaşlarda acımasız ve vahşi biridir.O en son Jack ile birlikte bir botun içinde görüldü.Metal Fury'de görülmedi.

Görünüş ve KişilikEdit

Damian mavi,yeşil saçlı gri gözleri ve mavi kaşları vardır.Zincirli altın zırh giyer.Siyah pelerin ve eldiveni vardır.Acımasız,güçlü biridir.Rakiplerini vazgeçtirmeye çalışarak Hades Geçitine gönderir.Kaybetmeyi hiç sevmez.

BeybladeEdit

Hades Kerbecs BD145DS:Damian'ın ilk ve tek beyblade'i.

Hades Fırını :Damian'ın ilk özel hamlesi.İlk önce Metal Masters 39. bölümde kullandı.

Hades Kapısı :Damian'ın ikinci özel hamlesi.İlk önce Metal Masters 39.bölümde kullandı.

SavaşlarıEdit

Metal Masters

Rakip

Sonuç
Tsubasa ve Yu Kazandı
Julian Konzern Kazandı
Julian Konzern,Sophie ve Wales Kazandı
Gingka Hagane Kaybetti
Gingka Hagane(Jack ile) Sonuç Yok
Kyoya Tategami Kaybetti

MangaEdit

Rakip Sonuç
Julian Konzern Kazandı
Kyoya Tategami,Sora Akatsuki,Benkei Hanawa ve diğer beybladeciler Kaybetti
Gingka Hagane Sonuç Yok(Masamune tarafından yarıda kesildi)
Masamune Kadoya Kazandı
Gingka Hagane Kaybetti

Also on FANDOM

Random Wiki